Fırsat 35 - Boydan Boya Karadeniz Turu 6 Gece Konaklamalı 8 Gün Kişi Başı 14999 TL!

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Boydan Boya Karadeniz Turu 6 Gece Konaklamalı 8 Gün Kişi Başı 14999 TL!

   

0,00 TL

Değerinde

% .

İndirim

Fırsat Kapandı

0

Kişi Satın Aldı

İZMİR GEZİ FIRSATLARI

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi

Adres:

İzmir Çıkışlı Turlar

Website :

Detaylı Bilgi

Boydan Boya Karadeniz Turu 6 Gece Konaklamalı 8 Gün Kişi Başı 14999 TL!

 

  • Fırsat kuponu TEK kişiliktir.
  • TURLAR HER HAFTASONU CUMARTESİ PAZAR ÇIKIŞLIDIR.
  • Satın Almadan Önce Müsaitlik Sorgulatınız!
  • 1 Gece Batum, 1 Gece Yayla (Maçka)  Konaklamalı
  • Rezervasyon zorunludur.
  • Fırsat Kodu ve Rezervasyon Numarası Satın Alma işleminden sonra SMS veya MAİL olarak gelecektir.
  • ARAÇ KALKIŞ VE HAREKET SAATLERİ 

    19:00 Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü
    19:20 Üçyol Meydan Pamukkale Yazıhane Önü
    19:50 Bostanlı İskele
    20:00 Karşıyaka Anıt
    20:10 Bayraklı Üst Geçit
    20:30 Bornova Metro Opet Benzinlik Önü
    21:15 Manisa Eski Garaj
    22:45 Akhisar Tütün Otel

  • Fırsat 19 Temmuz 2024 Cuma tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)

Boydan Boya Karadeniz Turu 6 Gece Konaklamalı 8 Gün Kişi Başı 14999 TL!

 

AMASRA - SAFRANBOLU - KASTAMONU - SİNOP - SAMSUN - ORDU - TRABZON - UZUNGÖL - AYDER - KARAGÖL - BATUM - AMASYA - ANITKABİR

Otellerimizde yöresel eğlenceler, yöresel kıyafetler ile çay tarlasında çay toplama etkinliği.
Yöresel öğle yemekleri ve bölgenin tecrübeli rehberleri ile en alternatif program sizler için özel olarak hazırlandı!
Dönüş yol güzergahımız üzerinde  Anıtkabir 'i ziyaret etme şansı !

 

BATUM KONAKLAMA FARKIYLA! 

Otellerimizde geceleri yöresel eğlenceler, yöresel kıyafetler ile çay tarlasında çay toplama etkinliği.

Yöresel öğle yemekleri ve bölgenin tecrübeli rehberleri ile en alternatif program sizler için özel olarak hazırlandı!

AYDER' de SALINCAK KEYFİ!

 

1.GÜN: İZMİR - BALIKESİR - BURSA - BOLU

Yeşilin en huzur verici yolculuğuna başlıyoruz.. Çıkış günü belirtilen saatlerde duraklardan misafirlerimizi karşılayarak Karadeniz Rüyası yolculuğumuz başlıyor. Balıkesir – Bursa - İzmit üzerinden geçerek sabah saatlerinde Kahvaltı için Bolu civarında molamızı veriyoruz.

 

2.GÜN: AMASRA - SAFRANBOLU - KASTAMONU

Sabah kahvaltımızın (ekstra) ardından turumuza devam ediyoruz Devrek, Mengen ve Bartın yolu ile Amasra’ya ulaşmadan birkaç kilometre önce Amasra’yı yüksek bir yerden gören ve Fatih Sultan Mehmet’in Amasra’yı ilk gördüğü ve Lalasına “Lala Lala Çeşm-i Cihan bu mu ola” dediği Bakacak tepesinde fotoğraf molası veriyoruz. Manzaraya karşı çaylarımızı yudumladıktan sonra Amasra liman mevkii ne iniyoruz, burada aracımızdan ayrılıp yürüyüşümüze başlıyoruz. İlk olarak genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu adına yapılan heykeli görüp gezimize Sorma Gir kalesi ile devam ediyoruz, Ağlayan Ağaçta çay molamız sonrası Çekmeciler çarşısında yöreye özgü ahşap ve benzeri hediyeliklerin satıldığı Çekiciler çarşısında alış veriş sonrası, Amasra ile özdeşleşmiş olan salata ve balıktan oluşan öğle yemeğimizi aldıktan sonra otobüsümüzle buluşup Safranbolu’ya doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Yolculuğumuz sevgi yolu olarak adlandırılan manzaralar eşliğinde sürüyor. Safranbolu’daki gezimize Hıdırlık tepesinden Safranbolu’yu yüksekten gören bir yerle başlıyoruz, sonrasında Cinci Han, Cinci Hamam, Kaymakamlar Konağı, Köprülü camii, Arasta çarşısı ve diğer çarşılarını gezip Lokum alışverişimizi yaptıktan sonra Kastamonu'ya hareket ediyoruz. Akşam Yemeği ve Konaklama otelimizde.

Konaklama: Park Dedeman Hotel

 

3.GÜN: KASTAMONU - TAŞKÖPRÜ - SİNOP - SİNOP CEZAEVİ - SAMSUN

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz, Kastamonu'da Saat kulesi, şehir meydanı, Kambur Köprü, ve Şerife Bacı Anıtı'nı görüp tarihi Devehanı ziyaretimiz sonrası sarımsağı ile meşhur olan Kastamonu’nun ilçesi Taşköprü’yü panoramik olarak görüp Hanönü üzerinden Sinop’a ulaşıyoruz. Sinop gezimizde ilk olarak Tarihi Cezaevi ziyareti yapıyoruz. Tarihî Sinop Kapalı Cezaevi, 1999 yılında kapatılarak müzeye çevrilen cezaevidir. Tarihi eskilere dayanan yapı, şiirlere, şarkılara konu olmuştur. (Sinop Cezaevi 2021 yılında tadilata alınmıştır tadilat devam etmesi durumunda programda olmayacaktır ). Cezaevi ziyaretimiz sonrası Sinop liman bölgesine iniyoruz burada alacağımız öğle yemeği molamız sonrası (Sinop'a özgü Mantı'yı tatmanızı tavsiye ederiz) serbest zamanda dileyen misafirlerimiz Sinop'a özgü özel el işçiliği Kotra atölyelerinden hediyelik alışveriş yapabilirler. Molamız sonrası Sinop’ tan ayrılıp Bafra Deltası üzerinden Samsun’a hareket ediyoruz. Karadeniz’in Paris’i Samsun’a ulaşıp Atatürk Anıtı ve Bandırma Vapuru’nu geziyoruz daha sonra Samsun'daki otelimizde konaklıyoruz.

Konaklama: Simisso Hotel, Samsun Palas Hotel vb.

 

4.GÜN: ORDU - BOZTEPE - GİRESUN - TRABZON - MAÇKA - SÜMELA MANASTIRI

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Sahil yolu ile Ordu’ya ulaşıyoruz. Ordu merkezde Teleferik ile Boztepe’ye çıkıp muhteşem Ordu manzarası eşliğinde çayımızı yudumluyoruz. Bu muhteşem manzara ve teleferik gezintisi ardından yolculuğumuzun devamında Giresun üzerinden Trabzon’a ulaşıyoruz. Köfte denilince markalaşmış Akçaabat’ta Köfte için öğle yemeği menümüzü alıyoruz. Yemek molamız sonrası Trabzon’da 1900’lü yılların başında bir Rum Banker tarafından Soğuksu mevkiine yaptırılan ve Cumhuriyet döneminde Trabzon'lular tarafından ATATÜRK’e hediye edilen Atatürk Köşkü'nü ziyaret ediyoruz.(Restorasyon çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmalar doğrultusunda köşk panaromik olarak ziyaret edilebilir.) Trabzon’a özgü Kazaziye, Trabzon Hasırı, Telkari ve daha pek çok çeşit Gümüş ürünlerini bulabileceğiniz Alışveriş molamız sonrası. Trabzon Gümüşhane yolunu izleyerek Maçka ilçesinden Altındere Milli Parkı içerisinde yer alan yaklaşık 1500 yıl önce iki keşişin kurduğu düşünülen muhteşem mimarisi ile hayranlıkla izleyeceğiniz Sümela Manastırı’na ulaşıyoruz. Vadiye hâkim Karadağ’ın eteklerinde sarp kayalık üzerine kurulmuş olan manastırda Ana Kaya Kilisesi, Şapel, Öğrenci odalarını geziyoruz. Bu büyüleyici gezimiz sonrasında Vadi boyunca Coşandere eşliğinde devam edip Maçka bölgesinde ki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Sümela Holiday Hotel

 

5.GÜN: SÜRMENE - ÇAY FABRİKASI - AYDER YAYLASI - BATUM

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından ilk durağımız Sürmene oluyor. El yapımı bıçak sanatlarıyla ünlü Sürmene'de vereceğimiz alışveriş molasında evlerimizde uzun yıllar kullanacağımız bıçaklarımızı alıyoruz. Daha sonra Karadenizin vazgeçilmez lezzeti bölgeyle özdeşleşmiş çay tadımıçay toplama keyfi ve alışveriş için bölgenin en önemli fabrikalarından Demçay Fabrikası'nda molamızı veriyoruz. Çaylarımızı yudumlayıp çekildiğimiz fotoğraflar sonrası Of ve Rize sahil yoluyla FIRTINA VADİSİ içinde, FIRTINA DERESİ kenarında, yine bu derenin balığı olan KIRMIZI BENEKLİ ALABALIK ve yanında MUHLAMA-TURŞU KAVURMA-LAZ BÖREĞİ’nden oluşan öğle yemeğimizi alıyoruz. Ardından FIRTINA DERESİ VE FIRTINA VADİSİ’nin muhteşem manzarasıyla KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARKI içinde yer alan AYDER YAYLASI’na ulaşıyoruz. AYDER YAYLASI’nda KALEGON, GELİN TÜLÜ ŞELALESİ gibi panoramik noktalarda fotoğraf molası veriyoruz. Yaylada Şelale manzarası eşliğinde yapacağımız yürüyüşümüzü tamamlayıp ÇAMLIHEMŞİN’de bizi bekleyen minibüslere binip zengin bir fauna ve flora yaşam alanına sahip olan heyecanlı ve sürprizlerle dolu yolculuğumuza önce ŞENYUVA KÖYÜ (ÇİNÇİVA) ile başlayıp Fırtına deresi üzerinde bulunan yaklaşık 400 yıllık bir köprü olan ÇİNÇİVA KÖPRÜSÜ’nü görüp vadi içerisinde orta çağ da yapılmış bir kale olan ZİLKALE yi göreceğiz sonrasında ÇAT VADİSİ içlerinde saklı muhteşem PALOVİT ŞELALESİ’ni göreceğiz. Bu güzel ve keyifli turlardan sonra Hopa üzerinden Sarp Sınır Kapısına varıp Batum’a giriş yapıyoruz. Çoruh Nehri’ni görüp BATUM'a ulaşıyoruz. Batum’da göreceğimiz yerler arasında Orta Camii - Türk Sokağı - Avrupa Meydanı - Medea Heykeli, Altın Post heykeli, Poseidon Çeşmesi - Piazza - Alfabe Kulesi - Ters Restorant – Ali - Nino Heykeli - Dans eden sular bulunuyor. Gezimiz sonrası Otelimize geliyoruz. Konaklama ve kahvaltı otelimizde. 

Önemli Not : Batum’a geçişte T.C. vatandaşları için – Yeni Nüfus Cüzdanı yeterlidir. Pasaportu olanlar pasaportlarını yanlarında bulundurabilirler. Yeni nüfus cüzdanları olması zorunludur. Nüfus cüzdanı dışında pasaport ile geçiş yapılabilir. Bunların dışındaki kimliklerle giriş yapmak mümkün değildir. Ayrıca ebeveynleri yanında olmadan seyahat eden 18 yaşından küçükler için anne ve babadan noterden tasdikli muvafakat name gerekmektedir. Batum geçişlerinde yaş fark etmeksizin tüm kimliklerde fotoğraf olması zorunludur.


Batum Gürcü Gecesi yemekli eğlenceli: EXTRA
Konaklama: Legend Business Hotel

 

6.GÜN: HOPA - BORÇKA - KARAGÖL - UZUNGÖL

Sabah kahvaltısının ardından Batum’dan ayrılıyoruz. Gümrük işlemlerimizin ardından Hopa'dan Borçka'ya ulaşıyoruz. Burada bizleri bekleyen minibüslerle yaklaşık bir saatlik bir yolculuk ile KARAGÖL’e geliyoruz. Bölgenin en güzel göllerinden olan BORÇKA KARAGÖL’de keyifli vakitler geçirip güzel anılarla ayrılıyoruz. BORÇKA’ya dönüş yolunda YÖRESEL bir menüden oluşan öğle yemeğimizi alıyoruz. Sonrasında HOPA üzerinden sahil yolunu takip ederek UZUNGÖL’e geliyoruz. HALDİZEN ÇAYININ önünün heyelan neticesinde yüzlerce yıl önce kapanmasıyla oluşmuş olan bu göl ve çevresi KARADENİZİN en önemli turizm noktalarından birisidir. Doğa harikası UZUNGÖL’de vereceğimiz serbest zaman sonrası Uzungöl'den ayrılıyoruz ve otelimize yerleşmek üzere yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Sera Nature Hotel

 

7.GÜN: TRABZON - ORDU - SAMSUN - AMASYA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, eğer şanslı günümüzdeysek yaylamızda bulut denizini fotoğraflama şansını yakalayabiliriz. Otelimizden ayrıldıktan sonra manzaralı bir yolculukla ilk durağımız Karadeniz'in en önemli destinasyonu olan Uzungöl oluyor. Yüzlerce yıl önce heyelan sonucu dağdan kopan toprak parçasının Haldizen Çayı'nın önünü kapatmasıyla derin bir vadi içerisinde oluşan Uzungöl çevresinde yürüyüş yapıyoruz. Gezimiz sonrası aracımızla buluşup tekrar sahil yoluna iniyoruz yolumuz üzerinde Yöresel alışverişimiz için vereceğimiz molada turumuzda tattığımız Mıhlama Yapımı'nı seyredip tattıktan sonra alış verişlerimizi yapıp yolculuğumuza devam ediyoruz. Yolculuğumuzun devamında Terme’ye ulaşıyoruz. Karadeniz bölgesinin en büyük tesisleri olan Ulusoy Terme Tesisleri'nde öğle yemeğimizi ( Terme Pidesi tavsiyemizdir ) alıyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Samsun yolu ile Amasya’ya ulaşıyoruz. Gecesi de gündüzü de birbirinden güzel bu şehirde ilk olarak dünyanın en büyük Mumya müzesi olan Amasya Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret ediyoruz. Arkeoloji, etnografya, fosil ve mumyalar bölümlerini gezdikten sonra Amasya’da şehzadelik yapmış ve Osmanlı’ya padişah olmuş Sultan İkinci Beyazıt Külliyesini ziyaret ediyoruz. Külliye içerisinde paratoner olarak kullanılmış çınar ağaçlarını, o dönemde payitaht İstanbul’u merak eden, ama gidemeyen Amasyalılar için İstanbul siluetinin çizildiği tarihi şadırvanı, kapı girişlerindeki denge sütunlarını ve camiinin içini gördükten sonra Yeşilırmak kıyısına iniyoruz. Yeşilırmak, Sivas’tan doğarak Samsun’un Çarşamba ilçesinde denize dökülene kadar geçtiği tüm bölgelere hayat verir. Amasya, Yeşilırmak’ın iki yakasına yerleşmiş bir şehirdir. Amasya; Osmanlı döneminden kalma 18. ve 19. Yy konaklarını, Yeşilırmak boyunca sıra sıra inci tanesi gibi dizilmiş yalı olarak adlandırılan evleri, İran kökenli Pontus krallarının Harşena Dağı’na oyularak tapınak görüntüsü alan mezarlarını, Ferhat ve Şirin efsanesini ve Şehzadeler parkı'ndaki Padişah büstlerini göreceğimiz görsel bir şölenle sizleri kendisine hayran bırakacaktır. Şehzadeler parkında yapacağımız yürüyüş sonrasında Roma dönemi kemerleri üzerine oturtulmuş Alçak Köprüden geçerek Hazeranlar Konağını da görüp otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Hisarhan Otel

 

8.GÜN: AMASYA - ÇORUM - ANKARA - İZMİR

Sabah kahvaltısının ardından Amasya’dan ayrılarak Mecitözü üzerinden Çorum’a varıyoruz, burada Ulusoy Dağ Tesislerinde vereceğimiz molada çaylarımızı yudumlarken meşhur Çorum leblebisi alış verişide yapabiliriz. Sonrasında Kırıkkale’den geçip Ankara Anıtkabir'e ulaşıyoruz. Anıtkabir’ de Atamızı ziyaretimiz sonrası Ankara’dan ayrılarak Afyon, Uşak, Kula üzerinden yolda verilen molaların ardından uygun saatlerde İzmir’e ulaşıyor ve siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz. 

 

DAHİL OLANLAR:
Otellerde 6 Gece Konaklama (Yayla ve Batum Konaklama)
5 Akşam yemeği 6 Sabah kahvaltısı
Yeni Model Otobüsler İle Ulaşım
Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
Çevre Gezileri
Seyahat Sağlık Sigortası


HARİÇ OLANLAR:
Tüm Öğle Yemekleri
Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler ve oteldeki yapılan harcamalar
Batum’da Akşam yemeği
Müze ve milli park giriş ücretleri
Zipline ve Çoruh Nehri Rafting Ücretleri
Ordu Teleferik ücreti
Yayla Transferleri ve Karagöl 900 TL (Zorunlu değil)
Batum Transfer Ücreti 350 TL
Yurtdışı Çıkış Harcı 150 TL
  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.